Op 14 november 2022 verzorgen Sabine Megens en Melvin Kaersenhout namens WIJKR8CHT één van de parallelsessies op het Verbindingsfestival Samen Buurten in de Kunstlinie in Almere.

Samen Buurten is het kennis- en netwerkfestival waar wonen, werken en leven in Flevoland samen gaan komen. Hier kom je op een unieke en inspirerende manier bijeen om te leren, te ontmoeten, oplossingen en vraagstukken te bespreken, maar vooral ook elkaar te inspireren op het gebied van het creëren én behouden van fijne buurten om in te wonen, werken en leven.

WIJKR8CHT gaat over mensen en hun wijk. Dit doen we door het creëren van een prettige leefomgeving in wijken door het verbinden van de sociale en fysieke omgeving.  Onze domeinoverstijgende en uitvoeringsgerichte werkwijze combineert Positieve Gezondheid met Design Thinking. Hierbij zoeken we naar oplossingen die leiden tot duurzame samenwerkingen van professionals en bewoners vanuit een collectief belang. We delen graag kennis aan de hand van een praktijkcasus uit Harderwijk.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je aanwezig zijn tijdens onze sessie? Meld je dan hier gratis aan.